Onze diensten

Dit kunnen we voor je doen – en natúúrlijk zijn combinaties mogelijk.

Onze diensten

Dit kunnen we voor je doen – en natúúrlijk zijn combinaties mogelijk.

Schrijven voor schermen

Een artikel op het web wordt niet gelezen.

Beeldschermlezers lezen namelijk niet. Ze scannen.

Onze artikelen zijn daarom makkelijk. Het belangrijkste bovenaan. Kleine alinea’s met subkoppen. Rijtjes. Lijstjes. Korte zinnen. Begrijpelijke taal.

Schrijven voor schermen

Een artikel op het web wordt niet gelezen.

Beeldschermlezers lezen namelijk niet. Ze scannen.

Onze artikelen zijn daarom makkelijk. Het belangrijkste bovenaan. Kleine alinea’s met subkoppen. Korte zinnen. Persoonlijke insteek. Begrijpelijke taal.

Dit kunnen we voor je doen!

We maken artikelen from scratch, maar doen ook herschrijvingen van bestaand werk.

Losse stukjes, maar ook hele series waarmee jouw blog of website maandenlang is voorzien van interessante content.

We kunnen ze ook voor je delen via social media.

Schrijven voor Google

SEO-artikelen zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bestaan trucjes voor. Het laten terugkeren van de term waarop je gevonden wil worden, bijvoorbeeld.

Probleem is dat dit soort termen tekstueel niet altijd even fraai zijn. En dan krijg je zoiets:

Zoek je een tekstschrijver Noord Holland? Hier vind je een betrouwbare tekstschrijver Noord Holland. Gefeliciteerd met je tekstschrijver Noord Holland.

Goed – dat is wat overdreven. Maar je snapt ons punt.

Dit kunnen we voor je doen!

We geloven zeker in de kracht van SEO. Maar niet op deze manier. Dat levert misschien bezoek op, maar op langere termijn is kromme taal funest voor je imago.

Het is mogelijk om sterk te schrijven én in te zetten op SEO. We onderzoeken daarvoor eerst wat voor jouw bedrijf relevante zoektermen zijn. We zetten daarna in op kansrijke mogelijkheden, maar ook op termen die passen bij goede content.

Schrijven voor print

‘Is er nog wel vraag naar geprinte content?’

Zeker! Lezers hebben graag iets in handen. Print is een waardevolle aanvulling op je online aanbod. Het web is tenslotte vluchtig en snel.

Dit kunnen we voor je doen!

We schrijven teksten en verzorgen de redactie voor magazines en andere gedrukte media. En dat niet alleen. We geven ze ook vorm én zorgen voor het drukwerk en de distributie.

Social media

Facebook en Insta zijn ideaal om content onder de aandacht van je doelgroep te brengen. We maken daarom social posts: foto’s, video’s, memes… Alles dat herkenbaar en makkelijk te delen is.

Dit kunnen we voor je doen!

We kunnen posts voor je maken, publiceren én inplannen. Wil je een doorlopende stroom aan content op jouw pagina? No problem: beheren we de pagina’s voor je. We adviseren je ook over de rol die social media binnen je bedrijf kan spelen.

Fotografie

Foto’s zijn voor artikelen net zo belangrijk als de tekst. Ze bepalen – samen met de titel – of iemand het artikel leest.

Dit kunnen we voor je doen!

We adviseren je graag over het beeldgebruik. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de foto altijd iets laat zien dat de doelgroep herkent.

Is zo’n foto er niet? Dan maken we er eentje voor je. Desnoods een hele reeks.

Vormgeving

Content moet zo aantrekkelijk mogelijk worden gepresenteerd. Je wil tenslotte niet met een Word-bestandje wapperen…

Dit kunnen we voor je doen!

…en dáárom kunnen we ook direct de vormgeving voor je oppikken. We geven social posts meer uitstraling, maar ook webpagina’s. Brochures en tijdschriften. Flyers en boeken. Hoef je niet óók nog een designer te zoeken.

Webdesign

Als je een online tekst nodig hebt, is het misschien handig als je ook een website hebt. Maar gaat je bedrijf net starten – of is je huidige site niet in orde? Dan heb je mogelijk iets nieuws nodig.

Dit kunnen we voor je doen!

Goed nieuws: kunnen we ook voor je regelen. Een complete website mét tekst, foto’s en vormgeving.